inpraxis
Inpraxis: systemiske og narrative kommunikation og processtyring

Kurser

Fair proces - fra upopulære forandringer til medarbejdere, der udvikler løsninger

Bovestergaard.jpg
 

En temadag med konkrete værktøjer til design og ledelse af forandringsprocesser

Underviser: Forfatter og konsulent Bo Vestergaard

Dato: 29. oktober

De sidste 30 års forskning viser, at 2 ud af 3 forandringsprocesser ikke skaber mere værdi for organisationen. Men når medarbejderne har ejerskab til formålet med forandringen og er involverede i at udvikle og afprøve løsninger, så lykkedes det 8 ud af 10 gange. Men hvordan involvere uden at miste styringen? Og hvordan styre uden at miste ejerskabet? På denne temadag vil Bo Vestergård præsentere sine principper for design og ledelse af forandringsprocesser og bidrage med svar på spørgsmål som:

  • Hvorfor kan involvering let skabe mistillid? Og hvad kan du konkret gøre for at undgå det?
  • Hvordan får du de andres opbakning til dine beslutninger?
  • Hvordan involverer du uden at miste styringen?
  • Hvordan styrer du uden at dræbe dine medarbejderes ejerskab?
  • Hvordan laver man forandringer, som – på tværs af enheder – intensiverer samarbejdet om fælles borgere, patienter og klienter?

Vi har inviteret Bo Vestergaard til inpraxis, fordi han som os trækker på socialkonstruktionistisk tænkning og systemiske metoder, fordi han har stor erfaring med implementering af store forandringsprocesser i kommuner og fordi metoderne er dejligt konkrete, så de kan bruges allerede dagen efter.

Kom og få inspiration til design og ledelse af forandringsprocesser.

Målgruppe: De to ledelsesniveauer, der er tættest på medarbejderne, projektledere samt konsulenter, der hjælper ledere/projektledere med forandringsprocesser.

Form: Der veksles mellem oplæg, refleksion, øvelser og drøftelser i plenum. På dagen får du dit eget eksemplar af bogen ”Fair proces”, og vi arbejder konkret med afsæt i bogens modeller og værktøjer.

Sted: inpraxis, Stengade 51, 2.sal, 3000 Helsingør Tid: Mandag d. 29. oktober kl. 9-15.30 Deltagere: Alle faggrupper, som arbejder med supervision

Pris: kr. 1850 ex. moms, inkl. forplejning (for inpraxis kursister 1350kr ex. moms). Ved tre eller flere deltagere fra samme arbejdsplads gives 10 procent rabat (dog ikke hvis man får rabatten som inpraxis-kursist).

Underviser: Bo Vestergaard er selvstændig konsulent, aktionsforsker, foredragsholder og forfatter til bøgerne ”Fair proces – fra upopulære forandringer til medarbejdere der udvikler løsninger” (2013) og ”Byg bro mellem siloerne” (2016). Bo har en kandidatgrad i samfundsvidenskab, en systemisk- og narrativ proceskonsulentuddannelse, en engelsk universitetsgrad i ”Systemic Leadership” fra University of Bedfordshire og er tilknyttet Relational Coordination Research Collaborative ved Brandeis University, USA. Læs mere om Bo på hans hjemmeside www.fairproces.dk

Tilmelding
Via hjemmesiden eller ved at sende en mail med navn, arbejdsadresse, faktureringsoplysninger og telefonnummer til dlj@inpraxis.dk. Tilmeldingen er bindende og pengene betales ikke retur ved afmelding senere end 1 måned før arrangementet.

Vi glæder os til at se dig!

Kontakt os for at tilmelde dig kurset.
Du kan finde vores andre aktuelle kurser her.