inpraxis
Inpraxis: systemiske og narrative kommunikation og processtyring

Kurser

Livet med traumer - set indefra

karin%2Bdyhr.jpg

“Ude af mig selv”

Livet med traumer - set indefra

Forfatter Karin Dyhr

28. maj 2019, Århus

Hvor der er videnskab, er der ikke altid lidenskab"

Sådan siger Karin Dyhr om sine mangeårige erfaringer i psykiatrien som patient. Hun har netop udgivet en ny bog ”Ude af mig selv. Dissociation hos mennesker med tidlige traumer”, og i den anledning har vi (igen) inviteret hende til et af vores pit-stop arrangementer.

Karin Dyhr vil på denne eftermiddag tage afsæt i sine egne og andres personlige erfaringer med traumatiske oplevelser, og hun vil som altid dele generøst ud af sin historie: Hvilken indflydelse havde 19 år med incest på hendes tanker og følelser? Hvordan udviklede det psykiske forsvar mod overgrebene sig til en svær borderline-personlighedsforstyrrelse, der medførte en 17 års ”karriere” som svingdørspatient med omkring 80 indlæggelser på psykiatrisk hospital? Samtidig vil Karin Dyhr også fremhæve, hvad der havde betydning for, at hun blev rask og nu lever et helt og godt liv uden nogen kontakt til det psykiatriske system.

Særligt tager Karin Dyhr Daugaard os med ”ind” i oplevelser med at være ”ude af sig selv”. Disse erfaringer giver nye og inspirerende perspektiver til os, der samarbejder med børn, unge eller voksne, der også i perioder af deres liv har stået i oplevelser af at føle sig ”ude af sig selv”.

Vi har (igen) inviteret Karin Dyhr Daugaard til inpraxis, fordi det er afgørende, at vores praksisformer (også) udformes i et tæt samspil med, hvordan livet med traumer opleves ”indefra”. Gennem Karins fortællinger får vi nye handlemuligheder og veje at gå i enten det terapeutiske eller pædagogiske arbejde. Veje der netop ikke er en videnskab, der udelukker lidenskaben…

Der vil blive rig mulighed for spørgsmål og debat.

Karin Dyhr har tidligere skrevet dokumentarromanerne ”Bag om borderline” og ”Glaspigen”.


Praktiske oplysninger

Tid: 28. maj 14.30-17.00
Sted: Århus - adresse oplyses senere
Pris: 375,- kr. inkl. kaffe, the og sødt

Tilmelding

Tilmeld dig via hjemmesiden eller send en mail med navn, arbejdsadresse, faktureringsoplysninger og telefonnummer til as@inpraxis.dk. Skriv "Pitstop Dyhr" i emnefeltet på mailen. Tilmeldingen er bindende og pengene betales ikke retur ved afmelding senere end 1 måned før arrangementet.

Kontakt os for at tilmelde dig kurset.
Du kan finde vores andre aktuelle kurser her.