inpraxis
Inpraxis: systemiske og narrative kommunikation og processtyring

Kurser

Pædagogik uden konfrontationer

BoHattFront.png

“Ud af magtkampen - konflikter uden vindere og tabere”

- En temadag om pædagogik uden konfrontationer

 

Psykolog Bo Hejlskov Elvén

19. september 2019

Vi gentager succesen! Bo Elven besøgte inpraxis i 2017 og efter mange gode tilbagemeldinger fra deltagerne (og efterspørgsler fra mange andre) har vi nu valgt at invitere ham igen, så flere kan få chancen for at høre hans vigtige pointer omkring pædagogik uden konfrontationer.

Kom og få inspiration til din pædagogiske praksis med børn, unge og voksne og få nye metoder og teorier du kan anvende i dit arbejde som supervisor, vejleder eller familierådgiver.
På denne temadag vil Bo Hejlskov Elven præsentere sine principper for pædagogisk arbejde med børn, unge og vokse, og hvordan man kan lave pædagogisk arbejde og håndtere konflikter uden konfrontationer. Med afsæt i hverdagseksempler og antagelsen ”mennesker der kan opføre sig ordentligt, gør det!” giver han ny inspiration til, hvordan man kan tænke og tale om pædagogik og konflikter og ikke mindst, hvordan disse kan løses på værdige måder uden vindere og tabere.
Vi har inviteret ham til inpraxis, fordi hans tilgang og hans menneskesyn har ligheder med den etik, der for os bor i de narrative og systemiske tilgange. Hans tænkemåder udfordrer eksisterende diskurser omkring opdragelse og konsekvenspædagogik med straf og belønning og giver andre bud på tænkemåder ved hjælp af sin low-arousal pædagogik. Samtidig kombinerer han et ekstremt stærkt fagligt fundament og forskning indenfor neuropsykologi, stressforskning og affektteori med en meget konkret, praksisnær tilgang og en eminent og enkel formidling af denne, så man kan bruge det i sin pædagogiske praksis allerede dagen efter.

Bo Hejlskov ELvén er autoriseret psykolog og har i mange år arbejdet med adfærdsproblemer i skolen, psykiatrien og på det sociale område, særligt i relation til mennesker med udviklingsforstyrrelser. Siden har Bo dog med afsæt i erfaringerne fra dette område, videreudviklet og tilpasset sin teori og sine metoder og skrevet et utal af bøger om dette målrettet bl.a. skoleområdet, ældreområdet, psykiatrien, vuggestuer og børnehaver. Hans bog, ”Rabalder i børnefamilien” er målrettet forældre, som ønsker at kunne håndtere episoder med højt affektniveau i familier. Bo er en international kendt oplægsholder og forfatter, har talt på en række internationale kongresser og konferencer bl.a. indenfor autismeområdet. Læs mere om Bo på hans hjemmeside: www.hejlskov.se


Praktiske oplysninger

Tid: 19. september 2019 kl. 9-15.30
Sted: Toldkammeret, havnepladsen 1, 3000 Helsingør.
Pris: 1850,- kr. ex. moms (for inpraxis-kursister 1350 kr. ex moms). Ved tre eller flere deltagere fra samme arbejdsplads giver vi 10 procent rabat (dog ikke hvis man i forvejen får rabat som inpraxis-kursist). Prisen inkluderer selvfølgelig forplejning på dagen (morgenmad, the/kaffe, frugt og frokost).

Tilmelding

Tilmeld dig via hjemmesiden eller send en mail med navn, arbejdsadresse, faktureringsoplysninger og telefonnummer til dlj@inpraxis.dk. Skriv ”Temadag Elven” i emnefeltet på mailen. Tilmeldingen er bindende og pengene betales ikke retur ved afmelding senere end 1 måned før arrangementet.

Kontakt os for at tilmelde dig kurset.
Du kan finde vores andre aktuelle kurser her.