inpraxis
Inpraxis: systemiske og narrative kommunikation og processtyring

Nyheder

Inpraxis udvider!

I dag tiltræder psykolog Anne Stærk som partner i Inpraxis. Vi er meget glade for Anne's indtræden, da vi får mulighed for at løfte flere af alle de spændende opgaver, som vi i øjeblikket bliver tilbudt. Vi glæder os også til, at Anne er med til at udvikle de ideer og praksisser, som Inpraxis står for. Samtidig giver Annes indtræden os også en geografisk udvidelse med et kontor i Århus, som Anne vil stå for. Anne er en meget god tidligere kollega for flere af os og har været ekstern samarbejdspartner de sidste år. 

Anne har bred erfaring med terapeutisk praksis og psykologisk behandling - både individuelt og familiearbejde. Anne har særlig specialiseret sig i samarbejdet med unge og deres familier, og hun har sammen med Thilde længe været optaget af netop at videreudvikle de narrative og systemiske praksisser omkring unge. Anne har tidligere været ansat som underviser og supervisor i konsulentfirmaet DISPUK og har på de seneste år drevet selvstændig psykologpraksis, fordi hun gerne ville fordybe sig i terapeutisk praksis. Anne har i mange år superviseret og undervist andre professionelle i feltet omkring børn, unge og familier. 

I øvrigt kan vi fortælle, at det første Anne kaster sig over i Inpraxis-regi er en autorisationsgruppe for psykologer. Så hvis du bor i Århus, er psykolog og har brug for supervision som en del af din autorisation, så kontakt endelig Anne. Se også beskrivelsen af gruppen under "supervisionsgrupper".

Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet!

Iben Ljungmann