inpraxis
Inpraxis: systemiske og narrative kommunikation og processtyring

Supervisionsgruppe

For Ledere

 
 

Ledelse indebærer som regel, at lederen dagligt skal håndtere og forholde sig konstruktivt til store udfordringer, nye strategier, konstante ændringer, krav om dokumentation, stressede medarbejdere og hverdagens øvrige trakasserier. 

 

Indimellem kan det være en ensom post. Derfor kan det være hjælpsomt med jævne mellemrum at tage en dag ud af kalenderen og mødes med andre ledere for i en styret ramme at dele erfaringer og tale om de dilemmaer, tvivl eller succeser, som hverdagen byder.

I en uhøjtidelig atmosfære af fortrolighed og målrettet seriøsitet skaber vi sammen rammer, hvor der kan tales om det, der er aktuelt for den enkelte.

Vi vil tage udgangspunkt i små og store vanskeligheder fra deltagernes hverdag og gøre disse til genstand for fælles refleksion og fordybelse, og der vil være mulighed for at forholde sig til de måder, man selv foretrækker at praktisere ledelse i forskellige relationer og sammenhænge. Ved hvert møde vil der være mindre teoretiske oplæg. Disse vil vokse ud af de temaer eller problemstillinger, som deltagerne bringer frem.

Det teoretiske og praktiske udgangspunkt vil være kommunikationsteoretisk, systemisk og narrativt, men det er ingen forudsætning, at deltagerne er bekendt med disse ideer.


Målgruppe

Ledere og mellemledere fra både private, offentlige og halvoffentlige arbejdspladser.

Praktiske oplysninger

Tid: 6 dage fra 9-15. De konkrete datoer meldes ud, når der er samlet deltagere nok til en gruppe.

Sted: Supervisionsgruppen samles i Inpraxis, Stengade 51, 2. sal, 3000 Helsingør.

Deltagerantal: Max. 10, min. 6.

Pris: 11.800 kr. ex moms. Prisen inkluderer forplejning: kaffe/the, frugt og frokost i løbet af dagene.

Tilmelding

Kontakt Dorte Lund-Jacobsen på tlf. 40828466 eller email: dlj@inpraxis.dk

Kontakt os for at tilmelde dig.
Du kan finde vores andre supervisionsforløb her.