inpraxis
Inpraxis: systemiske og narrative kommunikation og processtyring

Inspiration

snelandskab.jpg
 
 

Inspiration
Strøtanker

 
 
 
 

Inspiration
Referencer

Publikationer

Vi skriver ofte artikler og udgiver publikationer under forskellige forlag. Du kan finde en liste over alle vores publikationer og udgivelser her:

Liste over publikationer

Spørgsmål og svar

Hvad koster det?
Priserne på vores uddannelser og kurser fremgår på de enkelte beskrivelser. Læg mærke til at det ofte kan betale sig at invitere en kollega eller ven med, da vi som oftest giver rabat når man er flere fra samme arbejdsplads. Ligeledes giver vi rabat hvis man er selvbetaler og ikke er momsregistreret.

Øvrige priser (dvs. priser på supervisionsopgaver, organisationsudviklingsopgaver, skræddersyede kurser, individuelle samtaler eller samtaler med par, familier eller forældre) afhænger af den konkrete opgave, så kontakt os endelig for at høre mere om priser.

Hvor foregår det?
Inpraxis har lokaler i Helsingør på Stengade 51, 2. sal (midt på gågaden) og i Hillerød på Slotsgade 65 A, 1. sal (overfor Frederiksborg Slot). Undervisningen foregå altid i Helsingør, mens mindre grupper og samtaler kan foregå en af disse steder. Derudover har Julie samtaler i Gentofte på Sommervej 10, mens Dorte Nissen har samtaler og mindre gruppe- eller supervisionsforløb i Roskilde på Clermontgade 2.